ŠKODA KAROQ - концептуально новий SUV чеської марки, перша офіційна презентація якого відбулася в Стокгольмі травнем 2017 роки для журналістів з усього світу. KAROQ був високо оцінений експертами за стильний і в той же час автентичний дизайн ŠKODA, високий рівень безпеки та бездоганні технічні характеристики.

В Україні ŠKODA KAROQ дебютує в комплектації Ambition і Style з новим бензиновим двигуном 1,5 TSI / 110kW 7 DSG. Двигун 1,5 TSI EVO виконаний із застосуванням нових технологій, спрямованих на зниження споживання палива, викидів СО2 і збільшення ККД двигуна, серед яких система деактивації циліндрів (АСТ), технологія плазмового напилення циліндрів (APS) та ін.

Дизайн ŠKODA KAROQ емоційний і динамічний. Завдяки чітким лініям і «кристалічним» елементам яскраво виражений характер лінійки SUV марки ŠKODA. Ця модель відрізняється потужною і агресивною решіткою радіатора, яка доповнена виразними фарами і рельєфним бампером. Динамічний дизайн підкреслять «лінією торнадо», яка тягнеться від передніх крил до задніх ліхтарів. Дизайн ŠKODA KAROQ був визнаний кращим в класі компактних SUV за версією читачів авторитетного журналу «Auto motor und sport».

Традиційно ŠKODA пропонує своїм клієнтам різноманітні функціональні рішення для пасажирів і водіїв. В автомобілі ŠKODA KAROQ присутній повний набір допоміжних систем: система «PARK ASSIST» - паркувальний асистент з функцією дистанційного керування, система розпізнавання втоми водія - "DRIVER ALERT", система розпізнавання сліпих зон - "BLIND SPOT DETECT", "VARIOFLEX" і багато іншого , що перетворює автомобіль в розумного помічника.

ŠKODA KAROQ перший автомобіль чеської марки в якому аналогові прилади замінені цифровими. Настроюється цифрова приладова панель має 4 зручних варіанту компоновки, які дозволяють водієві швидко і зручно отримувати необхідну йому інформацію про аудіосистеми, дзвінках або системах допомоги.

Більше інформації про моделі можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар»:

http://www.skoda-auto.ua/

Справка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія & quot; Єврокар & quot; надає послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка покриває всю територію України В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини